ONDER DE LOEP
MUSEUM TRUMP
Dankzij het interview met ‘The Times’ en ‘Bild’ weten we nu hoe het kantoor van de nieuwe machtigste man ter wereld eruitziet. De Amerikanen kunnen zich alvast de moeite besparen om een Trump-museum te bouwen: hij heeft er zelf een gemaakt in zijn bureau.FOTO © DANIAL BISKUP
ONDER DE LOEP
MUSEUM TRUMPDankzij het interview met ‘The Times’ en ‘Bild’ weten we nu hoe het kantoor van de nieuwe machtigste man ter wereld eruitziet. De Amerikanen kunnen zich alvast de moeite besparen om een Trump-museum te bouwen: hij heeft er zelf een gemaakt in zijn bureau.FOTO: DANIEL BISKUP
BUREAU MELANIA TRUMP
11
2
5
7
9
3
12
8
10
1
4
6
KLIK OP DE CIJFERS
7Nathan Hale patriot award: een musket ter ere van een Amerikaanse soldaat die in 1776 op 21-jarige leeftijd geëxecuteerd werd door de Britten. Trump kreeg het in 2015 cadeau.
12 (niet in beeld)Playboy-cover uit 1990. Donald Trump is één van de weinige mannen die de front haalde van dit beruchte tijdschrift.
6Een foto van zijn vader Frederick Trump, die in 1999 stierf.
5Kogelwerend glas.
11 (niet in beeld)De boemerang is een award voor ‘comeback van het decenium’. Hij kreeg deze prijs omdat hij zijn bedrijven door de vastgoedcrisis van de jaren ’80 wist te managen.
4America’s Cup foundation award: een erkenning die Trump kreeg nadat hij een Amerikaans jacht had gesponsord voor een prestigieuze zeilwedstrijd.
10Verschillende versies van Time Magazine met Donald Trump op de cover als ‘persoon van het jaar’.
3A Tree of Life: een humanitaire erkenning die Trump in 1983 van het Joods Nationaal Fonds kreeg voor zijn grote steun aan Israël.
9Een stapel edities van het Britse internationale zakendagblad The Financial Times.
2Twee versies van Unprecendented: een boek van CNN over de onwaarschijnlijke verkiezingsoverwinning van Donald Trump.
8Een bumpersticker uit de verkiezingscampagne van Trump, met uiteraard zijn bekende slogan: ’Make America Great Again’.
1Het boek Beautiful Country van J.R. Thornton: een recent boekje uit 2016 over de vriendschap tussen een Amerikaanse en een Chinese jongen. Een signaal van Trump voor de internationale relaties?
2Een sieradenlijn Van Melania Trump. Veel van de stukken zijn budgetcreaties geïnspireerd door haar persoonlijke collectie. De meeste stukken kosten minder dan $ 200.
1Het kantoor van Melania Trump op 721 5th Avenue in Trump Residential.
3Ontwerp voor een groen juweel.
BUREAU DONALD TRUMP
1Het boek Beautiful Country van J.R. Thornton: een recent boekje uit 2016 over de vriendschap tussen een Amerikaanse en een Chinese jongen. Een signaal van Trump voor de internationale relaties? 2Twee versies van Unprecendented: een boek van CNN over de onwaarschijnlijke verkiezingsoverwinning van Donald Trump. 3A Tree of Life: een humanitaire erkenning die Trump in 1983 van het Joods Nationaal Fonds kreeg voor zijn grote steun aan Israël. 4America’s Cup foundation award: een erkenning die Trump kreeg nadat hij een Amerikaans jacht had gesponsord voor een prestigieuze zeilwedstrijd. 5Kogelwerend glas. 6Een foto van zijn vader Frederick Trump, die in 1999 stierf. 7Nathan Hale patriot award: een musket ter ere van een Amerikaanse soldaat die in 1776 op 21-jarige leeftijd geëxecuteerd werd door de Britten. Trump kreeg het in 2015 cadeau. 8Een bumpersticker uit de verkiezingscampagne van Trump, met uiteraard zijn bekende slogan: ’Make America Great Again’. 9Een stapel edities van het Britse internationale zakendagblad The Financial Times. 10Verschillende versies van Time Magazine met Donald Trump op de cover als ‘persoon van het jaar’. 11De boemerang is een award voor ‘comeback van het decenium’. Hij kreeg deze prijs omdat hij zijn bedrijven door de vastgoedcrisis van de jaren ’80 wist te managen. 12Playboy-cover uit 1990. Donald Trump is één van de weinige mannen die de front haalde van dit beruchte tijdschrift. 13Het kantoor van Melania Trump op 721 5th Avenue in Trump Residential. 14Een sieradenlijn Van Melania Trump. Veel van de stukken zijn budgetcreaties geïnspireerd door haar persoonlijke collectie. De meeste stukken kosten minder dan $ 200. 15Ontwerp voor een groen juweel.